43 medailles turnsters/ turners Sport Vereent Oldemarkt

Sport Vereent Oldemarkt heeft tijdens de onderlinge wedstrijd in Oldemarkt voor turnclubs uit de regio maar liefst 31 medailles behaald en ook nog eens 12 medailles tijdens de toetselkampioenschappen in Ede voor Gelderland en Overijssel. De medailles werden behaald in verschillende niveaus en leeftijdsgroepen. Namens Sport Vereent organiseerden Gerieke Janssen-Gernaat en Moniek Wisman deze wedstrijd met behulp van een groot aantal vrijwilligers en het bestuur van Sport Vereent.

Voor de turnsters was het fijn om een thuiswedstrijd te kunnen turnen.  In Oldemarkt kunnen vanaf nu ook meerdere grote wedstrijden worden georganiseerd door de realisatie van een tweede dames turnbrug in de sporthal met dank aan de stichting Dalzicht. De onderlinge wedstrijd met 250 deelnemers was dan ook een mooie test om te kijken hoe de toestellen zo effectief mogelijk opgesteld kunnen worden voor een goed wedstrijdverloop.

Rond 8.00 uur kwamen de eerste deelnemers en jury al binnen waarna er om 8.30 uur werd gestart  met de warming up van de eerste wedstrijd. Gedurende de dag waren er drie wedstrijden die allemaal werden afgesloten met een eigen prijsuitreiking onder toeziend oog van volle tribunes en dit alles werd vastgelegd door een fotograaf. De laatste toeschouwers en deelnemers vertrokken weer rond 17.00 uur al met al was het een zeer geslaagde wedstrijd dag.  

Geplaatst in Uncategorized