Benefietfestival Oldemarkt voor de Oldejuje bikers!

Op zaterdag 8 juli vindt in Oldemarkt op het Marktplein van 14.00 uur tot 20.00 uur “Benefietfestival Oldemarkt” plaats. Het doel van dit festival is om geld in te zamelen voor de “Oldejuje bikers”.

Deze mannen gaan in september de Mont Ventoux beklimmen op de fiets voor de stichting “Mont Ventoux groot verzet tegen kanker”. De beklimming van deze “kale berg” wordt gezien als een sportieve strijd die symbolisch de strijd tegen kanker weergeeft. Deze stichting vind het enorm belangrijk dat ze niet alleen landelijk via KWF kankerbestrijding de strijd tegen kanker ondersteunen, maar ook lokaal, wat een waardevolle bijdrage levert in de eigen omgeving.

Met deze gedachte wordt “Benefietfestival Oldemarkt” georganiseerd. Een lokaal festival met initiatieven en live-muziek uit eigen omgeving. Bewust is gekozen voor het tijdstip 14.00 uur tot 20.00 uur om goed het doel voor ogen te houden waarvoor er geld ingezameld wordt en dat is de strijd die wordt gestreden tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Jong en oud kan gaan genieten van live muziek uit eigen omgeving. De plaatselijke bands Marqet Square, The Passionates, Ammetellis, VariFocus en The Roadies zullen hun medewerking verlenen evenals Marten Mintjes, Streetdance groepen van Sport Vereent, de Oldemarkter Fanfare en zeemans- en shantykoor De Windjammers. Ook kunt u nog optredens verwachten tijdens het kidspodium. Vele Oldemarkers zullen dan ook op het podium staan voor de Oldejuje bikers.

Naast al deze optredens zullen er leuke activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud om geld in te zamelen. Zo kan er deelgenomen worden aan het enveloppenspel met prachtige prijzen. Ook zal er o.a. een caviabak, sjoelbak en springkussen aanwezig zijn en kunnen de kinderen zich laten schminken. Ook kan iedereen creatief op de foto gezet worden tijdens een fotoshoot. Het gehele festival zal er horeca aanwezig zijn op het Marktplein.

Genoeg te doen dus op het Marktplein in Oldemarkt op 8 juli van 14.00 uur tot 20.00 uur. We hopen jong en oud uit Oldemarkt dan ook te zien tijdens “Benefietfestival Oldemarkt” voor de Oldejuje bikers!

Geplaatst in Uncategorized