Buitenspeeldag 2017 Oldemarkt.

Wij organiseren op woensdag 14 juni de buitenspeeldag; waar sportiviteit, creativiteit, oudhollandse spelen, schminken, haarkunst, muziek en vooral veel buitenspelen alle ruimte krijgt !! Dit evenement wordt inmiddels voor de 9e keer georganiseerd. Natuurlijk hebben we hulp van vele vrijwilligers om dit in stand te houden.
We doen het midden op straat, om aandacht te blijven vragen voor spelende kinderen op straat.
Iedereen is welkom om te genieten van allerlei verschillende activiteiten tussen 14.00 uur en 16.30 uur.
De Hoofdstraat is voor een deel afgesloten en daar bieden we de activiteiten en een creatieve workshop aan voor kinderen. Ook krijgen kinderen op het podium de gelegenheid om iets van hun talenten te laten zien.
Uiteraard is er onze favoriete megazandbak, waar iedereen weer lekker aan de gang kan gaan met het zand. Er is straattekenen, springkussens voor verschillende leeftijden en de mogelijkheid om samen te spelen met leuke spelletjes. Er is de mogelijkheid om je te laten schminken en ook kun je dit jaar je haar weer mooi laten maken. Tussendoor is er wat drinken en lekkers. Een aantal ondernemers uit Oldemarkt en omgeving en Plaatselijk Belang ondersteunen dit evenement.
Kortom; het wordt een belevenis! De toegang is gratis.
Dit evenement wordt georganiseerd door vele vrijwilligers en een actief organiserend comité.

Geplaatst in Uncategorized