Deelname Kerstrondje Oldemarkt 2017

De voorbereidingen voor het Kerstrondje Oldemarkt 2017 zijn inmiddels weer in volle gang. Noteert u alvast zaterdag 16 december in uw agenda. Van 10.30 tot 16.30 uur wordt dan, alweer het achtste Kerstrondje Oldemarkt georganiseerd.

Kerstrondje Oldemarkt is een initiatief van Plaatselijk Belang Oldemarkt. Samen met enthousiaste en creatieve deelnemers wordt er een grote variatie aan activiteiten op diverse locaties georganiseerd. Jong en oud kan genieten van gratis aangeboden workshops, tentoonstellingen, muziek, drank en spijs etc. En dat allemaal in kerstsfeer, in en rondom Oldemarkt.

Ook dit jaar wordt de bereikbaarheid van diverse locaties vergroot door bijvoorbeeld de trein en tram die net als andere jaren door het dorp langs diverse locaties zal rijden.

Naast de bekende deelnemers zijn nieuwe deelnemers ook nog van harte welkom! Wilt u uw hobby, muzikaliteit, schilderijen of foto’s tentoonstellen? Of een gratis workshop aanbieden? Of heeft u een winkel of bedrijf mét ruimte voor een tentoonstelling? Alles is in overleg mogelijk mits het doel een niet-commercieel evenement neer te zetten overeind blijft.

Deelname is gratis, Plaatselijk Belang Oldemarkt verzorgt de organisatie en promotie van het evenement. U bent alleen kosten kwijt voor de workshops die u aanbiedt of bijvoorbeeld het lekkers dat u uitdeelt. Daarnaast staat het de deelnemers vrij om promotionele acties te ondernemen. Deelname levert u dan ook naamsbekendheid op en wellicht meer verkoop in de toekomst. Ook wordt de dag als zeer gezellig ervaren en ontmoet u vele andere deelnemers.

Wilt u ook meedoen, meldt u zich dan vóór 23 oktober 2017 aan, via het inschrijfformulier op de website kerstrondjeoldemarkt.nl, of mail naar: kerstrondjeoldemarkt@gmail.com. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de organisatie.

Ook is de organisatie dit jaar opnieuw op zoek naar stagiaires die een handje willen meehelpen tijdens het Kerstrondje Oldemarkt. Op zaterdag 16 december kun je van 10.30 tot 16.30 uur meehelpen. Bijvoorbeeld met chocolademelk schenken, helpen in de paardentram, meehelpen op locatie(s) bij de verschillende deelnemers, koppen snert inschenken, afwassen, of foto’s maken voor de website. Ook is er al eerder hulp nodig bij de bezorging van de flyers. Je kunt je ook voor een dagdeel opgeven! Alle hulp is WELKOM, dus meld je nu snel aan via het inschrijfformulier op onze website: www.kerstrondjeoldemarkt.nl

Kijk ook op de website voor meer informatie en foto’s van voorgaande jaren. En Kerstrondje Oldemarkt is ook te volgen via Facebook en Twitter.

 

Geplaatst in Uncategorized