Deelnemers gezocht Kerstrondje Oldemarkt  2018

Hoewel we nog genieten van de nazomer, zijn de voorbereidingen voor het Kerstrondje Oldemarkt 2018 inmiddels gestart. Noteer alvast zaterdag 15 december in uw agenda; van 10.30 tot 16.30 uur wordt het negende Kerstrondje Oldemarkt gehouden.

Wat is het Kerstrondje Oldemarkt?
Het kerstrondje Oldemarkt is een initiatief van Plaatselijk Belang Oldemarkt. Samen met enthousiaste en creatieve deelnemers wordt er een grote variatie evenementen op diverse locaties georganiseerd, die vrijblijvend door jong én oud te bezoeken is. Geniet van gratis aangeboden activiteiten, workshops, tentoonstellingen, muziek, drank en spijs, tramvervoer, alles in kerstsfeer, in en rond het dorp Oldemarkt..

Aanmelding nieuwe deelnemers.
Naast bekende deelnemers zijn ook nieuwe deelnemers van harte welkom! Wilt u uw hobby, muzikaliteit, schildertalenten, foto’s tentoonstellen? Een  gratis workshop aanbieden? Of heeft u een winkel of bedrijf mét ruimte voor een tentoonstelling o.i.d.?  Graag bekijken wij de samenwerkingsvormen waardoor op één locatie meerdere activiteiten te vinden zijn. Alles is in overleg mogelijk, mits het doel; ‘een niet-commercieel evenement neer te zetten’ overeind blijft.

Deelname is gratis, Plaatselijk Belang Oldemarkt verzorgt de promotie. U bent alleen kosten kwijt voor de workshops die u aanbiedt of bijv. de glühwein of chocomelk die u de bezoekers inschenkt. Daarnaast staat het de deelnemers vrij om promotionele acties te ondernemen. Deelname levert u naamsbekendheid op en wellicht meer verkoop of nieuwe leden voor in de toekomst.

Meldt u vóór 20 oktober 2018 aan, via het inschrijfformulier op de website kerstrondjeoldemarkt.nl of mail naar:  kerstrondjeoldemarkt@gmail.com 

Bel voor info naar 0561-850381 Jan van der Werke.

Geplaatst in Uncategorized