Doe een verkeersquiz met Veilig Verkeer Steenwijkerland

Ken je de verkeersregels nog van het verkeersexamen en de aanpassingen veranderingen die in de loop der jaren hebben plaats gevonden. Op diverse manieren kan men zijn kennis van verkeersborden en verkeersregels opfrissen. Ga naar de website van VVN Steenwijkerland en test uw kennis.
Om het voor de bewoners van Steenwijkerland aantrekkelijker en uitdagender te maken organiseert Veilig Verkeer Steenwijkerland dit jaar een verkeersquiz, gezamenlijk met de gemeente Steenwijkerland.
In september zullen de voorronden plaatsvinden en in oktober de grande finale in het Rabo Theater de Meenthe. De hoofdprijs zal door de gemeente aangeboden worden en bestaat uit een geweldige uitje op een circuit voor het hele team. Alle inwoners van Steenwijkerland kunnen zich hiervoor opgeven in een team van 4 personen + een reserve. De enige voorwaarde is dat men 17 jaar of ouder is en in het bezit van een rijbewijs. Teams kunnen samengesteld worden uit familieleden, buren, vrienden, sporters, bedrijven noem het maar op als u maar de intentie heeft om uw kennis van verkeersborden en verkeersregels te testen en te verbeteren. Voorronden worden op 7 locaties in september gehouden in buurthuizen, wijkcentra en/ of sportkantines, afhankelijk van de aanmeldingen en uit welke wijk buurt dorp of stad. De winnaar, het winnende team, van elke voorronde gaat door naar de finale te organiseren in oktober in Rabo theater de Meenthe.
Men kan zich aanmelden tot uiterlijk 31 mei via een email naar secretariaat@vvnsteenwijkerland.nl onder vermelding van team naam, naam aanvoerder, en correspondentieadres zodat wij u dan over de voortgang kunnen informeren. In juni wordt u geïnformeerd waar, wanneer en hoe laat de voorronde voor u zal plaatsvinden. Indien u ook een BOB aanstelt in uw team dan heeft u een veilige thuisreis. Aan deelname aan deze groots opgezette quiz, strijd tussen families, buurten, bedrijven en sportvereniging zijn geen kosten voor u verbonden. Door deelname werkt u mee aan een veiliger verkeer in Steenwijkerland en dat is de inzet van Veilig Verkeer Steenwijkerland

Geplaatst in Uncategorized