Dolle Beestenboel op het toneel

De feestdagen lijken nog niet zo lang geleden, maar u mag alweer toeleven naar een nieuw hoogtepunt: de jaarlijkse uitvoering van Toneelvereniging Vriendenkring Oldemarkt. Op 27 en 28 januari aanstaande zal Vriendenkring, inclusief nieuwe spelers, wederom een klucht opvoeren. De voorbereiding van het toneelstuk Dolle Beestenboel, geschreven door Henk Roede, komt onder leiding van regisseur Janny Bos langzaam ten einde. Op de beide speeldagen belooft het weer een uitvoering vol humor en plottwisten te worden.

In Dolle Beestenboel zult u gedurende drie bedrijven worden meegenomen naar een dierentuin die zich opmaakt voor hoog bezoek. De koning zal langskomen, maar het blijkt nog een hele klus om alles in orde te maken! Obstakels als een lastige inspecteur en niet altijd even bekwaam personeel zullen hilarische momenten opleveren.

We kijken ernaar uit u te ontvangen in MFC Dalzicht op één van de dagen. Op zaterdag 27 januari begint het spel om 20:00 uur. Op de zondagmiddag starten we om 14:30 uur. Een kaartje in de voorverkoop is bij MFC Dalzicht te verkrijgen voor slechts 6,50 euro. Aan de zaal betaalt u 7,50 euro. Naast de klucht hopen we u ook te verblijden met leuke prijzen in de verloting. Graag zien we u allen op één van beide data. Wij repeteren nog even vrolijk door.

Geplaatst in Uncategorized