Filmhuis weer van start

Na een heerlijke zomer gaat Filmhuis Oldemarkt bijna weer van start! Op 29 september draaien we de eerste film van dit seizoen. Om te beginnen een vrolijke en mysterieuze film, The Family Fang.

De aparte familie Fang ziet het leven als één groot kunstwerk. De kinderen Annie en Buster Fang hebben het grootste deel van hun volwassen leven besteed aan het proberen zich te distantiëren van hun ouders, beide beroemde kunstenaars. Maar na een onwaarschijnlijk ongeval worden broer en zus gedwongen om voor het eerst in tien jaar terug naar huis te keren. Daar raken ze verstrikt in een duister mysterie rond de verdwijning van hun ouders….

De film duurt 105 minuten en heeft geen pauze.

De kaartjes kosten dit jaar €7,50 per film, inclusief koffie/thee voor aanvang van de film.

U kunt ook kiezen voor een seizoenkaart. Dan krijgt u 6 films voor de prijs van 5!  De seizoenkaart kost €37,50 en is op de eerste avond te verkrijgen bij de inloop/kassa. De kaart is niet persoonsgebonden, dus kunt u een avondje niet, dan kan iemand anders de kaart gebruiken.

U bent op 29 september vanaf 19.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. De film start om 19.30 uur.  Na afloop is er de gelegenheid om na te praten met elkaar in het Proathuus. Consumpties daar zijn niet bij de prijs inbegrepen.

LET OP:

Vanaf nu is er een nieuw mailadres voor het Filmhuis Oldemarkt: filmhuisoldemarkt@hotmail.com  .

Geplaatst in Uncategorized