GOEDE RESULTATEN TWIRLGROEP OLDEMARKT

De leden van Twirlgroep Oldemarkt hebben op zaterdag 30 september deelgenomen aan een twirlwedstrijd in IJsselmuiden. Aan het einde van de dag namen de dames veel medailles, mooie punten, een promotie en een definitieve NK-plaatsing mee naar huis.
De dag begon al vroeg met de optreden van de 1-batonners Sheila, Evelien, Mariëlle en Susanne. De ene routine verliep beter dan de ander, maar over het algemeen waren de dames tevreden. Voor Susanne Moedt gold dat zeker, want zij behaalde promotie van de novice-klasse naar de beginners-klasse.
De jongste dametjes mochten laten zien dat ze hard hadden gewerkt aan hun Kidstwirl-routine. Dit leverde mooie cijfers en medailles op, een 1e plaats voor Kyra Vuist, een 2e plaats voor Jolijn Limburg en een 3e plaats voor Fleur Smit, Nina Vastenburg en Kyra Meijerink.
Tijdens het wedstrijdonderdeel dance-twirl lieten Evelien, Marielle en Susanne een prima optreden zien. Helaas viel de jurybeoordeling soms wat tegen, maar al met al kon men toch tevreden zijn.
Voor Mariëlle Kraak eindigde de dag met een verrassing, zij behaalde met haar dance-twirlroutine voor de 2e keer NK plaatsingspunten en is daarmee definitief geplaatst voor de voorrondes van het NK-twirl in november.
Tot slot was het optreden van het duo Sheila Huisman en Marielle Kraak goed voor een mooie 2e plaats.

Gezien de goede resultaten kan worden gesteld, dat Twirlgroep Oldemarkt behoorlijk in de lift zit. Dit is mede te danken aan de inzet van de dames en niet te vergeten hun trainster Jeanette de Boer. Kijk voor meer informatie of foto’s op de facebookpagina van Twirlgroep Oldemarkt.

Geplaatst in Uncategorized