HAPPEN & STAPPEN voor Passion Oldemarkt 2019

Stichting Passion Oldemarkt is alweer volop bezig met de voorbereiding voor Passion 2019. Daarvoor is uiteraard geld nodig. Daarom organiseert zij op zondagmiddag 25 maart a.s. een culinaire ‘Hap & Stap wandeltocht’ langs horecagelegenheden in en rondom Oldemarkt. De start is om 14.00 uur bij Dalzicht.

Tijdens deze culinaire momenten wordt entertainment verzorgd door een samengesteld Passionkoor, De Drama Queens, enkele solisten en The Roadies waarvan 3 van de 4 leden ook onderdeel waren van de Passionband. De wandeltocht is circa 8 km en u betaalt slechts 27,50 euro voor volwassenen en voor kinderen t/m 12 jaar 15,00 euro (exclusief genoten consumpties). Daarvoor krijgt u tijdens de wandeling een menu van 3 gangen en optredens aangeboden op de verschillende locaties. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Passion Oldemarkt. Er is beperkte deelname mogelijk en daarom heel belangrijk om u op te geven op een van de volgende data:
maandag 5 maart a.s. van 19.00- 20.00 uur bij restaurant het Hof, Hoofdstraat 2 of op
zaterdag 17 maart a.s. van 10.00- 12.00 uur bij de COOP, Hoofdstraat 5, beide te Oldemarkt.

Om alles goed te kunnen voorbereiden, vraagt de organisatie u tijdens de kaartverkoop aan te geven welk menu u gaat gebruiken en contant te betalen. De keuze in het menu is uiteraard te zien op de Facebookpagina en bij de verkoop van de kaarten. Stichting Passion Oldemarkt hoopt u op genoemde data en tijdens de wandeling te mogen verwelkomen. ‘Niet alleen wij, maar ook de vrijwilligers staan weer te popelen,

Geplaatst in Uncategorized