Info avond uitbreiding Airport Lelystad in De Landerijen

Wij, een groepje Oldemarkers maken ons ongerust over de gevolgen van de uitbreiding van het vliegveld Lelystad. Graag brengen wij informatie hierover onder uw aandacht. We hebben dit in een drietal media-artikelen gedaan en nodigen u nu uit voor een informatieve avond.

Misschien denkt u: ‘ach het valt wel mee, die herrie en luchtverontreiniging’ of ‘vliegtuigen worden steeds stiller’ of ‘er valt toch niets aan te doen’ of ‘toeristen komen toch wel naar ons natuurgebied’?

Dan geven wij u graag meer informatie over wat er werkelijk boven uw hoofd hangt!

Bewoners én ondernemers uit Oldemarkt en omgeving die zich, net als wij, ongerust maken, kunnen op deze avond hun bezorgdheid op een positieve wijze inzetten.

Op woensdagavond 17 oktober starten we om 19.30 uur in De Landerijen te Oldemarkt. We vertonen de film ‘Lelystad Airport in nevelen gehuld’. Er is daarna gelegenheid om met raadslid André Bus van de gemeente Steenwijkerland in gesprek te gaan. Tevens zijn we verheugd dat er 2 experts aanwezig zijn:  Luchtvaartspecialist Drs. Wim Liesker en arts en onderzoeker ultrafijnstof en geluid Drs. Leonard Beijderwellen. Zij kunnen op diverse aspecten toelichting geven.

Graag tot ziens op 17 oktober in De Landerijen! De koffie staat klaar!

Voor meer info kunt u mailen naar de werkgroep “Ongeruste Oldemarkers en Omgeving” (OO & O)op mailadres: ongerusteoldemarkers@ziggo.nl

Geplaatst in Uncategorized