Nieuws van Sport Vereent Oldemarkt

Met het nieuwe schooljaar voor de deur hebben al onze trainers en trainsters er weer heel veel zin in om weer te gaan beginnen. Het is weer tijd om lekker te gaan sporten.

Met ingang van 7 september is er weer peuter en kleutergym in Dalzicht. Het is ons gelukt om een nieuwe trainster aan te stellen. Tineke heeft er veel zin in en zal de lessen met veel enthousiasme gaan geven. Kleutergym is een van de eerste vormen van turnen. De kinderen leren spelenderwijs de grondvormen van bewegen. Dit wordt gedaan door spel en door oefeningen op de toestellen. De kinderen leren ook samen met andere kinderen te bewegen.  Elke les is weer anders.

Ook gaat Tineke het jongens turnen geven. Tineke is een professionele turntrainster die veel ervaring heeft met deze specifieke vorm van turnen. We zijn hier dan ook heel blij mee. Turnen is bij Sport Vereent een serieuze tak van sport. De jongens en heren turnen zes toestellen:  vloer, voltige, ringen sprong, brug, rek. Onder leiding van Tineke leert een turner bij onze vereniging steeds weer nieuwe elementen op de zes toestellen.  Al die elementen maken samen een oefening waarmee ieder op zijn eigen niveau in wedstrijden laat zien wat hij kan. Voor elke turner is er een passend niveau, dat van een beginner tot het niveau waar alles draait om een topprestatie. De oefenstof is verdeeld in niveaus en in leeftijdscategorieën

Nieuwsgierig geworden? De eerste maand is gratis!

Beide lessen zijn op donderdag in MFC Dalzicht. De peuter en kleutergym van 16:15 tot 17:00 en het jongens turnen van 17:15 tot 18:30/19:15 (afhankelijk van het niveau)

Voor meer informatie kunt u mailen naar turnen@sportvereentoldemarkt.nl

Na het zeer geslaagde optreden met het benefietfestival in Oldemarkt hebben de streetdance groepen er ook weer erg veel zin in. Omdat we zoveel animo hebben gaan wij op 6 september starten met vier groepen. De indeling is als volgt:

Groep 3 – 5 jaar 15:30 – 16:15

Groep 6 – 8 jaar 16:15 – 17:15

Groep 9 – 11 jaar 17:15 – 18:15

Groep vanaf 12 jaar 18:15 – 19:15

Bij voldoende deelname willen we graag ook gaan starten met een dansmix voor volwassen. Deze les wordt gegeven op woensdagavond van 19:30 – 20:30. Natuurlijk kunt u eerst proeflessen volgen om te kijken of dansen wat voor u is. Voor meer informatie of opgave kunt u mailen naar dans@sportvereentoldemarkt.nl

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.sportvereentoldemarkt.nl voor meer informatie over alle sporten die wij aanbieden.

Geplaatst in Uncategorized