Nieuws van Stichting AED Oldemarkt

Wist u dat Oldemarkt over 120 vrijwilligers beschikt die getraind zijn om te reanimeren en ook om kunnen gaan met een defibrillator ofwel AED.

Noteert u alvast de data van de Herhalingstrainingen: za.dag 29 feb. ´20 en ´s avonds di.dag 3 maart ´20.  De laatste datum hebben we gekozen omdat er op zaterdag mensen zijn die moeten werken bijv. winkelpersoneel. In dec. volgt een uitnodiging met inschrijfformulier.

Wij vragen u ook uw aandacht voor het volgende:

beginnerscursus: wij onderzoeken momenteel of er in Oldemarkt voldoende belangstelling bestaat voor een beginners- of starterscursus nieuwe BurgerHulpVerlener (AED/BHV-er). Zijn er in uw buurt(vereniging), sport(club), familie of kennissen die interesse hebben, maakt u hen dan a.u.b. op deze mogelijkheid attent. Opgave en info via aedstichtingoldemarkt@gmail.com en wel z.sp.m. Op 14 of 15 jan. 2020 vindt de beginners training plaats.

  • Binnenkort gaan de bestuursleden weer langs de AED’s ter controle. We kijken of alles nog compleet is, batterijen worden vervangen, kasten schoongemaakt en we testen de apparaten.
  • Helaas hebben we afscheid moeten nemen van twee DB-leden t.w.: Cora Kerkhof en Wim Brevoord. Het Bestuur wordt nu gevormd door: Anja de Vent, Jan Blankvoort, penningmr. Sylvia Hof, secr. secr. Piet van Noort en voorz. Karla Bult.

Naast de vervanging van totaal 8 AED’s (waarvan 2 particulier) zijn nog dit jaar de laatste twee AED’s van onze Stichting vervangen door splinternieuwe. We zijn dan in ons dorp weet helemaal up-to-date met goed materiaal. En dat kan dan allemaal dankzij ons voortreffelijk aktieteam dat voor een groot deel van de centjes zorgt.

Geplaatst in Uncategorized