Oldemarkter Fanfare collecteert voor de Cultuurfonds Anjeractie

Vanaf zondag 27 mei tot en met zaterdag 2 juni a.s. vindt de 73e Anjeractie plaats: de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds om cultuur en natuur in de buurt levend te houden. 50% van het opgehaalde geld is voor eigen clubkas, de andere helft gaat naar cultuur- en natuurprojecten in de omgeving. Ook leden van Oldemarkter Fanfare gaan langs de deuren om geld op te halen, u kunt ze herkennen aan een blauwe jas met het logo van de vereniging.
Cultuur is een belangrijke, bindende factor in de samenleving. Mede dankzij de opbrengsten van de Anjeractie kan het Cultuurfonds lokaal en nationaal jaarlijks ruim 3.500 projecten ondersteunen. Denk aan de aanschaf van kleding en instrumenten voor de muziekverenigingen; kostuums en decors voor plaatselijke cabaret- en theatergezelschappen; restauratie van historische schepen of monumentale kerken en educatieprojecten op het gebied van natuur.
Leden van Oldemarkter Fanfare komen in Oldemarkt weer aan de deur met de bekende blauwe collectebus.
Elke gedoneerde euro is bestemd voor cultuur en natuur in onze eigen regio. Geef ook en houd cultuur in je buurt levend!

Geplaatst in Uncategorized