Schuurverkoop Oldemarkt 7 oktober 2017

Naar aanleiding van de oproep die is gedaan wat betreft het organiseren van een volgende schuurverkoop in Oldemarkt en de vragen die ik kreeg hierover heb ik toch besloten om deze leuke dorpsactiviteit weer een vervolg te geven in het najaar.

Op 7 oktober zal dan ook weer “Schuurverkoop Oldemarkt” plaatsvinden!

Van 9.30 uur tot 16.00 uur vindt deze derde schuurverkoop weer plaats. Net zoals de voorgaande edities is het weer de bedoeling dat iedereen zijn spulletjes op een leuke en gezellige manier te koop aan kan bieden vanaf zijn eigen oprit of vanuit zijn eigen schuur of tuin. D.m.v. het uithangen van de vlag en het versieren van de woning kan er kenbaar worden gemaakt dat men deelnemer is aan deze schuurverkoop en spulletjes te koop heeft. Vooral het goed kenbaar maken van deelname aan de schuurverkoop is belangrijk. Versier desnoods een deel van de straat of plaats versierde borden richting uw huis. Als het maar opvalt! Ook zullen alle deelnemende adressen worden vermeld op een plattegrond die verkrijgbaar zal zijn via deze deelnemende adressen. Zo kan er voor de kopers een mooie route uitgestippeld worden door Oldemarkt. Ook kunnen de plaatselijke ondernemers inhaken op deze dag.

Nieuw deze keer is dat er een bijdrage gevraagd wordt van 1 euro per deelnemer. Hiervan zullen de posters, flyers en plattegrondjes weer gedrukt worden. De voorgaande edities heeft plaatselijk belang Oldemarkt en vitaal Oldemarkt hier een financiële bijdrage voor geleverd. Deze keer wil ik het graag op deze manier doen zodat we gezamenlijk deze kosten delen.
Bij opgave zal ik u informeren hoe deze euro te voldoen.

Wilt u ook meedoen met deze Schuurverkoop op 7 oktober dan kunt u een bericht met uw naam en adres sturen naar de facebookpagina “Schuurverkoop Oldemarkt”. Hierop kunt u ook alle informatie vinden betreffende de Schuurverkoop.

Ook kunt u bellen met Heidi de Vries tel. 0641172815.

We hopen natuurlijk weer dat dit, net zoals de voorgaande edities een gezellige dag wordt in Oldemarkt met veel deelnemers en kopers!

Geplaatst in Uncategorized