‘The light between oceans’ in het Filmhuis Oldemarkt

Op vrijdag 24 november om 19.30 uur draait in Filmhuis Oldemarkt het prachtige romantische drama ‘The Light Between Oceans”. ( 2016)
In de meeslepende film The Light Between Oceans ontmoeten we vuurtorenwachter Tom en zijn vrouw Isabel. Tom is een oorlogsveteraan van de Eerste Wereldoorlog. Na de oorlog zoekt hij rust en vindt deze wanneer hij een aanstelling accepteert als vuurtorenwachter op een eiland in West-Australië, waar verder niemand woont.
Na enige tijd trouwt hij met de levenslustige Isabel, die hij op het vasteland heeft leren kennen. De geliefden wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een dode man en een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren.
Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, tot dat ze na een aantal jaren een vrouw ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama…
Kortom: een film om bij weg te dromen en helemaal los te komen van je eigen wereld!
Klik hier voor de trailer van de film.
Geplaatst in Uncategorized