Veel medailles voor leden Majorette- en Twirlgroep Oldemarkt

De leden van Majorette- en Twirlgroep Oldemarkt hebben in de afgelopen maanden aan diverse wedstrijden deelgenomen en niet zonder resultaat, er zijn veel 1e, 2e en 3e plaatsen behaald.

Bij de eerste wedstrijd van het seizoen was de vereniging met bijna alle leden aanwezig op een wedstrijd in Marknesse. De minirettes en majorettes hadden ingeschreven voor het onderdeel Kidstwirl, de dames hebben laten zien dat ze dit onderdeel goed beheersen, ze gingen met diverse medailles naar huis. Verder was het optreden van het Ensemble C goed voor een 1e prijs en Team D haalde een mooie 2e prijs.

Ook voor de twirlers was de deelname aan deze wedstrijd een succes. Gerdine Visscher behaalde met haar 1-batonroutine een prijs met promotie naar een hogere klasse. Daarnaast waren er medailles voor Evelien Mulder, Sheila Huisman, Mariëlle Kraak en Sheila Huisman.

De volgende wedstrijd die werd bezocht was op zaterdag 13 mei in Emmeloord. Er waren veel deelnemers aan deze wedstrijd en het was voor de twirlers een lange wedstrijddag. Door de strenge jurering vielen de punten helaas wat tegen, maar gelukkig waren er wel twee 1e prijzen en een 3e prijs behaald.

Een week later op een wedstrijd in Creil werden zeer goede punten gehaald. Het optreden van Gerdine en Mariëlle met de duo-twirling routine leverde hun een 1e prijs met promotie op. Verder waren er medailles voor Susanne, Gerdine en Mariëlle. De dag kon voor Gerdine niet meer stuk, want ze haalde ook nog een 1e prijs met promotie met haar solo dance-twirl.

De hele vereniging heeft op 10 juni meegedaan aan een wedstrijd in Heerenveen, dit was de laatste wedstrijd voor de zomervakantie. Tijdens deze wedstrijd werd door de minirettes en majorettes weer deelgenomen aan het onderdeel Kidstwirl. Het optreden van Kyra Vuist, Jolijn Limburg en Fleur Smit werd beloond met een medaille voor een resp. 1e, 2e en 3e plaats, de andere meiden vielen helaas net buiten de prijzen. Met de optredens van de ensembles C en D werden mooie punten behaald.

Voor de twirlers was deze wedstrijd zeker succesvol te noemen, de jury beloonde hun optredens met mooie punten en die waren goed voor enkele 1e, 2e of 3e prijzen.

De leden van de vereniging kunnen terugkijken op een wedstrijdseizoen met veel successen en gaan nu genieten van een welverdiende vakantie. Na de zomervakantie gaan de dames zich voorbereiden op wedstrijden in Hoogeveen, IJsselmuiden en Lelystad.

Geplaatst in Uncategorized