Vernieuwde TOP Oldemarkt en speciale website voor toeristen

Vrijdagmiddag 13 juli is in Dalzicht de nieuwe website visitoldemarkt.com gepresenteerd. Deze website is speciaal in het leven geroepen om Oldemarkt beter bekend te maken bij de toeristen en om te laten zien wat Oldemarkt en directe omgeving te bieden heeft. De website heeft 3 hoofdthema’s: Dagjes uit in en rond Oldemarkt; Verblijf in Oldemarkt en Natuur bij Oldemarkt.
Voor deze opening waren alle “Oldemaarkers van het Jaar” uitgenodigd. Na het openbaar maken van de website gingen de genodigden met prachtige koetsen van Stalhouderij Zwaan langs de pas geplaatste vlaggenmasten bij de ingangen van het dorp. Bij de rotonde Hareweg werd ook de verplaatste TOP (Toeristisch Overstap Punt) heropent door wethouder Oene Akkerman en voorzitter Gert ter Schure van PBO.
Daarna ging het per koetsen verder naar Jachtwerf van Wijk voor de ingebruikneming van de nieuwe rondvaartboot die de toepasselijke naam Malleboot kreeg. Met de boot kunnen rondvaartjes gemaakt worden over de Linde, richting Driewegsluis enz.

Geplaatst in Uncategorized