Wie doet wat in De Landerijen?

Graag leggen we uit wie wat doet in dorpsservicecentrum De Landerijen.

* Het -vrijwilligers- bestuur van de Stichting De Landerijen beheert  en verhuurt de zalen in De Landerijen. Zalen die gebruikt worden door diverse organisaties, zoals bijv. de Biljartvereniging,  de Klaverjasclub, de Welfare, de Koersbal, de Ouderen Vereniging Oldemarkt, en  Actief in de Kop. Zalen kunnen eveneens voor een verjaarsfeest gehuurd worden, er is een zaaltje voor opbaringen en er is een revalidatie/logeerappartement te huur bij de Stichting De Landerijen. Onder de Stichting valt de Activiteiten Commissie die met vrijwilligers ook diverse activiteiten organiseert voor álle ouderen in Oldemarkt.

*Woonconcept verhuurt woonappartementen in het complex, die liggen aan de overdekte straten De Weeren, De Maten, de Veerkampen (vanaf 55+) en appartementen aan de Klaas Muisstraat (vanaf 18 jaar). Dit zijn zelfstandige appartementen, net als normale huurwoningen,  er is géén sprake van een zorgcomplex, er zijn géén aanleunwoningen o.i.d.  Huurders kunnen met woonvragen bij Woonconcept (088 – 61 62 000) terecht. De huismeester van Woonconcept, Han van Nieuwpoort, is regelmatig aanwezig.

* De Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt zorg op maat, op indicatie en aanvraag. Het zorgteam ‘De Landerijen’ houdt kantoor in De Landerijen, en biedt net als alle andere teams van Oude en Nieuwe Land, zorg aan huis.

Voor meer info, (web)adressen en telnrs. ligt er een flyer ‘wonen, zorg, welzijn en recreatie’ in de flyerkast in De Landerijen’, neem die gerust mee.

Geplaatst in Uncategorized