Dagje Vrije Tijd (DVT) zoekt chauffeurs met auto en vrijwilligers bij de activiteit

Wat is DVT? Het is dagbesteding in Oldemarkt voor iedereen die het fijn vindt om samen in een veilige omgeving leuke activiteiten te ondernemen en het samen gezellig te maken. Dit met als doel om eenzaamheid tegen te gaan, mantelzorgers te ontlasten en/of het stimuleren lichaam en geest. Alles op maat en in overleg. Een veilige omgeving doordat er niet meer dan10 deelnemers zijn en er 1 professioneel begeleider is die ondersteund wordt door een aantal vrijwilligers. Kom gerust eens kijken; ook een middag “proefdraaien” kan natuurlijk altijd!
Iedere maandag en donderdag , van 13-16 uur in het Proathuus van De Landerijen

Voor DVT zoeken we reserve vrijwillige chauffeurs en vrijwilligers bij de activiteiten.
Vindt u het fijn wat voor de ouderen uit de gemeenschap te doen en bent u op de maandag- en/of donderdagmiddag met enige regelmaat beschikbaar? Bent u in het bezit van een rijbewijs en personenauto? Dan zoeken we u!

Het zou voor de huidige vrijwilligers fijn zijn als er een extra persoon beschikbaar is die incidenteel kan bijspringen op de groep van 13 tot 16 uur en/of deelnemers kan vervoeren van en naar omliggende dorpen (Kuinre, Blankenham, Ossenzijl, Paasloo en Oldemarkt zelf….) zodat ze om 13.00 uur bij Dagje Vrije Tijd zijn en om 16.00 weer naar huis kunnen.

U krijgt van ons een vrijwilligerscontract, waardoor u de gemaakte kilometers kunt declareren. Ook heeft u dan recht op de jaarlijkse kerstattentie en kunt u aanhaken als er een uitje wordt georganiseerd.

Aanmeldingen en regelen van indicatie via: Brigit Wuffen, wijkverpleegkundige Zorggroep Oude en Nieuwe Land b.wuffen@zorggroep-onl.nl of via 0561-745234

Geplaatst in Uncategorized