Organisatie 1e Oldejeuje Buffeltocht

Op maandag 18 oktober is door Plaatselijk Belang Oldemarkt (PBO) een bedankpakket bezorgt bij Meine Jongschaap, voorzitter van STC Oldemarkt. PBO is namelijk van mening dat, het sportieve evenement georganiseerd met vele vrijwilligers en medewerking van plaatselijke bedrijven, een mooie aanvulling is op de activiteitenkalender van ons dorp. Een gezonde activiteit waarbij Oldemarkt weer in beweging komt, genoeg om STC Oldemarkt in het zonnetje te zetten.

De voorzitter mocht dit pakket aannemen voor het organiserende team voor het mogelijk maken van de Oldejeuje buffeltocht die op zondag 10 oktober voor het eerst werd verreden.

De tocht van 25 of 50 kilometer had bijna 400 deelnemers. De organisatie vond dit voor een eerste keer boven hun verwachting en zeker voor herhaling vatbaar. Meneer Jongschaap was blij verrast dat hij als organiserend team dit pakket in ontvangst mocht nemen, die deze keer rijkelijk gevuld was door restaurant Het Binnenhof.

Wilt u iemand nomineren om ook een bedankje te ontvangen van Plaatselijk Belang Oldemarkt ? Neem dan contact op met Plaatselijk Belang om diegene te nomineren. De pakketten worden op toerbeurt verzorgd door een van de ondernemersleden van Plaatselijk Belang Oldemarkt. Mail dan naar: secretaris@oldemarkt.info

 

Geplaatst in Uncategorized