Plaatselijk Belang Oldemarkt bedankt Productieteam van film Vrijheid

Op Maandag 8 November is door Plaatselijk Belang Oldemarkt (PBO) een bedank-waardebon bezorgt bij Robert Punter, de regisseur van de film Vrijheid.

 

PBO is namelijk van mening dat, deze film over Oldemarkers in de tweede wereld oorlog, gemaakt met Oldemarkers  veel impact heeft gehad op de samenleving van het Dorp en omgeving.

Natuurlijk is er al diverse keren aandacht aan de Film besteed, maar  we vinden dat we namens het dorp ook een dank je wel moet uitgaan aan naast de spelers en geïnterviewden, naar het productie team bestaande uit: Robert Punter; Paula Hensen; Henk Veurman; Adriaan Noordegraaf zij hebben met deze film, Oldemarkt in de tweede wereld oorlog een gezicht gegeven, vastgelegd voor eeuwig zodat deze verhalen altijd blijven bestaan.

Robert Punter was blij verrast dat hij als regisseur  deze bedank-waardebon in ontvangst mocht nemen, die deze keer te besteden is bij door restaurant Het hof in Oldemarkt. Hij gaat met het productieteam zeker genieten.

Wilt u iemand nomineren om ook een bedankje te ontvangen van Plaatselijk Belang Oldemarkt ? Neem dan contact op met Plaatselijk Belang om diegene te nomineren: secretaris@oldemarkt.info . De bedankjes worden op toerbeurt verzorgd door een van de ondernemersleden van Plaatselijk Belang Oldemarkt.

Geplaatst in Uncategorized