Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jaarlijkse uitvoering Oldemarkter Fanfare

02/03/2019 >20:00 - 22:00

Uitvoering Oldemarkter Fanfare

In Zalencentrum Dalzicht wordt zaterdag 2 maart de jaarlijkse uitvoering van muziekvereniging Oldemarkter Fanfare gehouden.

Onder leiding van dirigent Sipko Feikens hebben de muzikanten de afgelopen periode gewerkt aan een mooi en gevarieerd programma. Dit jaar heeft de muziekcommissie gekozen voor film- en musicalmuziek uit o.a. Soldaat van Oranje, Grease, The Lion King, My Fair Lady, Mama Mia en Aladdin.

Bijzonder op het programma is het prachtige nummer “Gabriella’s Song” uit de film “As It Is In Heaven”. Dit nummer wordt gezongen door Cora Homma en zij wordt begeleid door het fanfare-orkest.

Na ongeveer 50 jaar is er vorig jaar een einde gekomen aan de slagwerkgroep van Oldemarkter Fanfare. Door het geringe aantal leden was er geen toekomst meer voor dit onderdeel van de vereniging.

Het plan was dat een groep oud leden tijdens de uitvoering een optreden zou verzorgen, maar het is helaas niet gelukt om dit te realiseren.

Gelukkig is het Percussion Ensemble van Crescendo uit Steenwijk bereid om de lege plaats in het programma op te vullen. Het Percussion Ensemble is voortgekomen uit de Woldroffels uit Steenwijkerwold en de Marchingband van Crescendo Steenwijk en staat onder leiding van Arjan Boetze. Zij spelen een breed repertoire en hopen met hun programmakeuze te zorgen voor een spetterend optreden.

De dames van de minirette-, majorette- en twirlgroep zorgen met hun optredens voor dans en show. Samen met hun instructrices Sharon en Lisanne hebben ze de laatste tijd verschillende nieuwe shows ingestudeerd. Met deze shows gaan ze de komende maanden deelnemen aan diverse twirlwedstrijden. De uitvoering is dan ook een mooie gelegenheid om de show alvast aan het publiek te presenteren.

Zin in een avondje uit, met veel muziek, dans en show, kom dan zaterdag 2 maart 2019 naar Zalencentrum Dalzicht. De uitvoering begint om 20.00 uur. De donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang.

In de week na de uitvoering wordt weer de potgrondactie gehouden, de leden komen dan huis-aan-huis bestellingen opnemen.

De bestelde potgrond wordt op zaterdag 16 maart gratis thuisbezorgd.

Gegevens

Datum:
02/03/2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Geplaatst in