Ondernemend Oldemarkt

Wie zijn wij
De ondernemers vereniging van Oldemarkt is een bloeiende en boeiende vereniging die zich sinds jaar en dag richt op ondernemers die hun bedrijf in Oldemarkt e.o. uitoefenen. De vereniging is sinds 2016 samen gegaan met Plaatselijk Belang Oldemarkt waar ruim 50 ondernemers elkaar met enige regelmaat treffen tijdens bijeenkomsten.

Doelstelling
De ondernemers van Plaatselijk Belang Oldemarkt hebben als doel de belangen te behartigen van de aanwezige ondernemers. Vooral daar waar collectieve belangen in het geding zijn. Door de korte lijnen met de gemeente worden ook de belangen van de ondernemers mee genomen bij projecten en veranderingen in het dorp.

Een tweede belangrijke doelstelling van de vereniging is het versterken van de onderlinge netwerken tussen de ondernemers. Hier worden ieder jaar netwerk avonden voor georganiseerd.

Mocht u meer informatie wensen of lid willen worden dan kunt u contact opnemen via onderstaand e-mail adres. secretaris@oldemarkt.infoContact Ondernemend Oldemarkt

Voor vragen en/of opmerkingen aan de ondernemersvereniging kunt u met ons in contact komen via: secretaris@oldemarkt.info