PBO Actueel

Update Hoofdstraat
We merken het iedere dag weer; Het tweede gedeelte van de Hoofdstraat wordt flink onderhanden genomen. Met de gemeente zijn goede onderhandelingen geweest over dit ingrijpende straatwerk. De aanliggende winkeliers willen graag zo weinig mogelijk hinder en het parkeren moet in goede banen geleid worden. Het werk ligt op schema en de desbetreffende mensen proberen deze periode zo goed mogelijk door te komen. Hoewel de Hoofdstraat helaas niet verbreed kan worden wil men toch proberen deze weg zo publieksvriendelijk mogelijk te maken.

Jaarverslag PBO 2019
Als het goed is hebt u het jaarverslag 2019 van PBO in de bus gehad. In dit verslag hebt u kunnen lezen dat 2019 voor PBO weer een druk en actief jaar was en dat we veel activiteiten hebben kunnen uitvoeren. Activiteiten die allemaal ten goede komen aan ons dorp. Op de jaarvergadering 27 februari zijn verschillende gebeurtenissen ook nog aanbod gekomen. Klik hier voor de digitale versie.

Nieuwe Bookingssite VisitOldemarkt.com
Op dit moment is de werkgroep Toerisme van PBO achter de schermen druk bezig de website visitoldemarkt.com te vernieuwen. Deze moet voor het toeristenseizoen gereed zijn. De nieuwe site wordt voorzien van de mogelijkheid tot het online boeken van leuke uitjes en arrangementen. Het aanbod van circa 20 ondernemers wordt online gezet en op meerdere websites ook boekbaar gemaakt worden. Hopelijk wordt het een succesvol bookingsjaar voor Paasloo-Oldemarkt.

Lidmaatschap
PBO wil graag voor alle Oldemarkers een fijn, leefbaar dorp zijn. Daarvoor hebben we wel uw input nodig: wensen, opmerkingen, complimenten en suggesties. (secretaris@oldemarkt.info ). Ook uw lidmaatschap kan daarbij helpen. I.v.m. privacy redenen geeft de gemeente geen adressen meer door van nieuwe inwoners en kunnen we als PBO de nieuwe bewoners ook niet meer welkom heten.  Mocht u in uw wijk merken dat er op een adres nieuwe bewoners zijn komen wonen, wilt u dit dan aan ons doorgeven. Op de jaarvergadering is goedgekeurd dat de jaarlijkse contributie € 6,50 wordt. Bij de incasso leden wordt dit in de maand mei afgeschreven.