PBO Actueel

Opening recreatiebord “Hof van Holland” in Oldemarkt
Vrijdag 12 juli onthulde wethouder Bram Harmsma het nieuwe recreatiebord van “VisitOldemarkt” bij het toeristisch centrum “Hof van Holland” in Oldemarkt. Ondanks de regenbuien was de opening toch een succes en werd er een klein feestje gevierd bij het toeristisch centrum van Oldemarkt.

Verlichting Hoofdstraat
Na jaren trouwen dienst te hebben gedaan, is er voor de Hoofdstraat in Oldemarkt gekozen voor een nieuwe frisse en energiezuiniger feest- winterverlichting. Er is een voor Oldemarkt authentiek element opgenomen in het ontwerp en de verlichting zal nog voor de winterperiode worden geleverd.

Bezoek van B & W aan Oldemarkt
In de namiddag van 24 september 2019 zal de werkgroep B&W een bezoek brengen aan Oldemarkt. De definitieve invulling van die namiddag zal in begin september door een kleine groep vanuit PBO worden gemaakt.

Glasvezelnetwerk voor in de toekomst een modern en snel digitaal Oldemarkt
Vergeten we niet met z’n allen voor 1 september 2019 in te schrijven voor het nieuw aan te leggen glasvezelnetwerk in Oldemarkt? Bij 40% of meer aanmeldingen zal de glasvezelleverancier de huizen gratis voorzien van een glasvezelaansluiting. Meld u aan voor in de toekomst een modern en snel digitaal Oldemarkt.

Wandelroute bord TOP punt
Oldemarkt heeft op de hoek van de Ossenzijlerweg en de Hareweg (nabij de Waterbuffelfarm) een TOP punt. U kunt aan de overkant parkeren en gaan wandelen via de routes op het infobord van het Wandelreijk.  Ook treft u een kaart aan met een prachtige verkenningstocht langs de oude gevels van Oldemarkt en wandel- en fietsroutes in de omgeving. Vanaf deze TOP start ook de digitale “Cultuurhistorische Wandelroute” door Oldemarkt.

Lidmaatschap
PBO wil graag voor alle Oldemarkers een fijn, leefbaar dorp zijn. Daarvoor hebben we wel uw input nodig: wensen, opmerkingen, complimenten en suggesties. (secretaris@oldemarkt.info ). Ook uw lidmaatschap kan daarbij helpen. I.v.m. privacy redenen geeft de gemeente geen adressen meer door van nieuwe inwoners en kunnen we als PBO de nieuwe bewoners ook niet meer welkom heten.  Mocht u in uw wijk merken dat er op een adres nieuwe bewoners zijn komen wonen, wilt u dit dan aan ons doorgeven. Op de jaarvergadering is goedgekeurd dat de jaarlijkse contributie € 6,50 wordt. Bij de incasso leden wordt dit in de maand mei afgeschreven.