Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstrondje Oldemarkt

21/12/2019 >10:30 - 16:30


Jubilerend Kerstrondje Oldemarkt zoekt deelnemers en stagiaires! 

Oldemarkt- De zomer is voorbij en de organisatie van het tiende Kerstrondje Oldemarkt staat in de startblokken! En daar hebben we deelnemers voor nodig!. Noteer alvast zaterdag 21 december in uw agenda; van 10.30 tot 16.30 uur wordt het tiende Kerstrondje Oldemarkt gehouden. Wat klein begon, vanuit een initiatief van Plaatselijk Belang Oldemarkt, is inmiddels uitgegroeid tot een groot event. En dan organiseren we dit jaar een feestelijke jubileum editie!

Wat is het Kerstrondje Oldemarkt?
Het kerstrondje Oldemarkt is een initiatief van Plaatselijk Belang Oldemarkt. Door enthousiaste en creatieve deelnemers wordt er een grote variatie ‘events’ op zo’n 35 locaties aangeboden, die vrijblijvend door jong én oud te bezoeken zijn .

Denk bij locaties bijv. aan kerken, winkels,  restaurants, musea, galeries, dorpsservice centrum De Landerijen, de brandweerkazerne,  maar ook aan privé huiskamers. Bezoekers genieten van gratis aangeboden activiteiten, workshops, tentoonstellingen, concerten,  muziek, drank en spijs, tramvervoer, een ontmoeting met de kerstman, alles in kerstsfeer in en rond het dorp Oldemarkt.

Aanmelding deelnemers.
Oude en nieuwe deelnemers zijn van harte welkom om mee te doen! Wilt u uw hobby, muzikaliteit, schildertalenten, foto’s tentoonstellen? Een  gratis workshop aanbieden? Of heeft u een winkel of bedrijf mét ruimte voor een tentoonstelling o.i.d.?  Graag bekijken wij de samenwerkingsvormen waardoor op één locatie meerdere activiteiten te vinden zijn. Alles is in overleg mogelijk, mits het doel; ‘een sfeervol niet-commercieel evenement neer te zetten’ overeind blijft.

Deelname is gratis, Plaatselijk Belang Oldemarkt verzorgt de promotie. U bent alleen kosten kwijt voor de workshops die u gratis aanbiedt of bijv. de glühwein of chocomelk die u de bezoekers inschenkt. Daarnaast staat het de deelnemers vrij om promotionele acties te ondernemen. Deelname levert u naamsbekendheid op en wellicht meer verkoop of nieuwe verenigingsleden voor in de toekomst.

Aanmelding maatschappelijke stagiaires
Alle jaren zijn we blij met de hulp van maatschappelijke stagiaires. Wil je ook helpen?  Bijvoorbeeld  met warme chocolademelk schenken, kinderen helpen knutselen, meerijden op de tram etc . Geef jezelf of geef je samen met een vriend/in op via de website. Na een halve dag wissel je/jullie van plek en werkzaamheden.

Vier het jubileum mee en meldt u vóór 15 november 2019 aan, via het inschrijfformulier op de website kerstrondjeoldemarkt.nl. Bel voor info naar 0561850381 Jan van der Werke.

 

 

Gegevens

Datum:
21/12/2019
Tijd:
10:30 - 16:30
Geplaatst in